Napa Valley Clubhouse

5600 SF

With its outdated and inefficient 70's era clubhouse, office building, and collection of outbuildings, this retirement community was ready for an update. A new master plan calls for a cohesive arrangement of spaces around the existing swimming pool. The new clubhouse welcomes visitors with a generous entry and divides its functions between a service wing with expanded offices and updated amenities, and a social wing with an ample social hall, kitchen, library and billiards room. Existing native oak trees will help shade the updated outdoor spaces, and a new network of paths will include access the historic Pond House, to be updated in future phases.

Mechanical and Plumbing Engineers:
TEP Engineering

Landscape Architect:
Firma Design Group

Structural Engineer:
Pioneer Engineering

JRA Electrical Engineers, Inc.

General Contractor:
Eames Construction, Inc.

Energy / Title 24 Consultants:
Energy Calc Co.

Survey/Civil Engineer:
Engineering Group, Inc.